27 juni 2008

Zomertrainingen

De zomer is traditioneel een mooi excuus om de opgebouwde conditie twee maanden te verwaarlozen en in september vol goede moed (en een paar kilo's zwaarder) aan het nieuwe seizoen te beginnen. Komende zomer heeft u geen excuus meer om stil te zitten, want ook in de vakantie geven we u de kans verder te trainen.

Koen De Visscher heeft het initiatief genomen om elke woensdag een looptraining te organiseren, met aansluitend judo-, kracht- en uithoudingsoefeningen. Deze training start telkens stipt om 19u (iedereen ten laatste om 18u55 aanwezig aan sporthal De Kluize) en vindt plaats op volgende data: 2 juli, 9 juli, 16 juli, 23juli (ook tijdens de Gentse Feesten kan er getraind worden), 30 juli, 6 augustus, 13 augustus, 20 augustus en 27 augustus.

Daarnaast starten op maandag 4 augustus de wekelijkse competitietrainingen in Nazareth, telkens vanaf 19u30. Voor iedereen die aan competitie wil deelnemen volgend seizoen zijn deze lessen een goede voorbereiding. De geïnteresseerden geven een seintje aan Koen.

Rest ons nog u een prettige en sportieve vakantie toe te wensen!