13 februari 2012

Omnisportdag 2012

Zondag 12 februari 2012,  omnisportdag 2012 voor de jeugd. Er hadden zich meer dan 50 jonge judoka's ingeschreven om mee te doen aan dit evenement in sportcentrum Future Sports te Zottegem. Het ganse sportcentrum stond ter beschikking voor de jeugd van JCO. Goed ingeduffeld en vol enthousiasme kwamen alle judoka's het sportcentrum binnen. 
Nadat ze  in verschillende groepen ingedeeld werden, maakten ze in rondschuifsysteem kennis met vrij spelen, ropeskippen, muurklimmen, voetbal en natuurlijk ook judo. De rope-skipping initiatie door de meisjes van Locomotion Zottegem werd bijzonder gesmaakt door iedereen.Het gezegde zegt dat de tijd voorbij vliegt wanneer het leuk is, wel dat was nu niet anders. Het was half vier voor we er erg in hadden. Tijd voor een pauze met een drankje en gebak. Dit laatste dankzij onze bakkende mamma's, die het ganse weekend in de weer zijn geweest om iedereen van verschillende soorten cakes te voorzien .  Onze judoka's genoten dan ook met volle teugen van al dat lekkers, en er werd gesmuld.
Als alle buiken terug gevuld waren was het terug tijd om in actie te schieten. Iedereen kon vrij naar keuze spelen, klimmen, rope-skippen en voetballen tot het einde.
Om vijf uur , net toen het begon te sneeuwen, zat de sportdag erop. Aan de vermoeide maar voldane gezichten van onze judoka's te zien was het een leuke namiddag.
"Volgend jaar opnieuw?" was een veel gehoorde vraag .
Alle judoka's, helpende oudere judoka's en meisjes van Locomotion bedankt voor de leuke namiddag.
Nog een speciale vermelding voor onze bakkende mamma's Sylvie en Els. Iedereen vond jullie gebak superlekker. Dank jullie wel voor al het lekkers!!!!!