04 februari 2013

Jeugdsportdag 2013


Met meer dan 40 judoka's waren onze jonge sportievelingen aanwezig op de jeugdsportdag in Future Sports in Zottegem om er te voetballen, te ravotten, te klimmen en aan judo te doen. Bij het binnenkomen werden de jongens en meisjes in groepen ingedeeld om dan met een doorschuifsysteem deze sporten te beoefenen. Alle judoka's en begeleiders hadden hun beste humeur meegebracht en stonden te popelen om eraan te beginnen.

Wanneer iedereen een volledige reeks judo, klimmen en ravotten achter de rug had, was het tijd voor een hapje en een drankje. De bakkende judomama's verwenden alle judoka's en helpers met een heleboel lekkere cakes, versierde muffins, vlaaien, .... . En er werd wat afgesmuld, want honger had iedereen wel na de zware inspanningen. Na de pauze konden ze alles onder begeleiding nog eens vrij uitproberen.

Dat de jonge JCO judoka's multi-getalenteerd zijn kon men duidelijk zien op de jeugdsportdag. Of het nu voetballen is of  stunten op de reuzeglijbaan of zo snel mogelijk langs de muur in de nok van het dak klimmen, de jonge judoka's konden het allemaal super vlot.

Rond 17 uur ging iedereen met een voldane glimlach terug huiswaarts.

We willen graag alle assisterende oudere judoka's, bakkende mama's en natuurlijk aan alle jonge judoka's nog eens bedanken voor de superleuke namiddag.