09 december 2013

Initiatiereeks Judo voor Ouders en Sympathisanten

Judo, een Japanse sport met specifieke regels en gewoonten.
Zou het niet leuk zijn om beter te begrijpen waar het bij judo om gaat, wat de regels zijn, de filosofie en ook wel een beetje het gevoel op te doen wat die judobeleving net inhoudt ? Dat is best mogelijk!
 
JCO organiseert een gratis lessenreeks voor volwassenen bestaande uit 4 sessies, waarin we judo aan jullie in detail uitleggen.  De bedoeling van deze reeks is niet om van jullie judo-experts te maken, maar om judo te leren kennen, begrijpen en ook wat uitproberen.  Wat de les niet zal zijn is een gelegenheid om jullie allemaal eens goed te laten zweten en afzien.  Het is gewoon een zachte, leuke opportuniteit om de beleving van jullie kinderen te leren kennen en er wat over mee te kunnen praten.
In de lessen zullen alle onderdelen van het judo behandeld worden : filosofie v/h judo, vallen, houdgrepen, verwurgingen, klemmen, kanteltechnieken, kata,  wedstrijdreglementen en zelfverdediging.
 
Bij voldoende interesse,  kunnen we deze reeks verder uitbouwen tegen een democratische prijs.

Wat is nodig om deze lessenreeks te volgen? Goesting om het judo te leren begrijpen en daarnaast ook sportieve, losse kledij.

De lessenreeks zal telkens doorgaan van 20:30 tot 21:30 op volgende vrijdagen :
17 januari, 24 januari, 31 januari, 7 februari.

inschrijven kan gewoon via de website met de knop initiatie reeks volwassenen 2014