06 april 2014

Groen/Blauw U15/U18 Moorsele

Arno Robbens, Cas Saesen en Stijn Verscheure waren de drie judoka's die afgelopen zaterdag deelnamen aan het Groen/Blauw tornooi te Moorsele. En alle drie behaalden ze het podium !

Arno en Cas kampten beiden bij de U18 in de -60kg categorie.
Cas was de jongste en lichtste van alle deelnemers. Eerste jaars U18 , maar kampte zich knap naar een derde plaats. Cas won zijn eerste wedstrijd , verloor de tweede kamp maar kon via herkansing verder kampen voor een derde plaats. Die kans greep Cas dan ook met beide handen. Knap gedaan!
Arno liet er geen twijfel over bestaan dat hij in vorm verkeerd. Hij won al zijn kampen met ippon of vol punt en behaalde een welverdiende eerste plaats.

Stijn kampte in de -81kg categorie bij de U18. Ook hij toonde zijn bloedvorm en won ook al zijn kampen. Door omstandigheden was er ook een -90kg judoka toegelaten in de categorie van Stijn. Zelfs die kamp won stijn met ippon of vol punt met als resultaat een gouden plak en eerste plaats.

Dubbel goud en brons, alle deelnemers op het podium. Knap resultaat mannen!!