23 januari 2012

Omnisportdag Zondag 12 Februari

Zondag 12 februari trekken we met onze judoka’s opnieuw naar Future Sports in Zottegem voor een omnisportdag. Het omnisportdag initiatief vorig jaar was een echte voltreffer, wat maakt dat we dit met plezier opnieuw doen.

In onze sport zijn we ‘open van geest’ en dus gaan we judo doen, maar ook andere activiteiten uitproberen zoals klimmen, ropeskipping, voetballen, ravotten...

We starten om 14u00 en stoppen rond 17u00. Onze judoka's worden in groepjes ingedeeld en gaan met een doorschuifsysteem alle disciplines uitproberen.

Deze sportieve namiddag bieden we de judoka's van de Benjamins en Jongeren aan voor de zeer democratische prijs van € 5 per persoon. Deze prijs omvat een judoles, een begeleide klim-initiatieles en ropeskipping initiatie, vrij voetballen, en ravotten in de binnenspeeltuin, alsook 1 drankje. Judoclub Oosterzele sponsort hierbij zelf het verschil voor zijn deelnemende leden.

In het sportcentrum is een ruime cafetaria voorzien en kunnen de ouders die dit willen rustig ter plaatse blijven en genieten van de sfeer met een natje en droogje.

Wat moeten onze jongens en meisjes meebrengen : hun judogi, sportkledij, turnpantoffels en niet te vergeten een goed humeur.

Bij het klimmen worden ze begeleid door volwassen judoka's.

De les in de voormiddag gaat die dag uitzonderlijk niet door maar wordt dus in de namiddag gegeven in Zottegem.

Inschrijven kan door het papieren formulier ingevuld terug mee te geven, of via de website knop inschrijven sportdag 12 februari.

We gaan er een keicoole namiddag van maken !!!!